Hvorfor er naturlig træning så vigtigt for os?

Hvorfor er naturlig træning så vigtigt for os?
Hvorfor er naturlig træning så vigtigt for os?

Tilbage i de dystre 2020 lockdown tider, da Anton og jeg (Oliver) fik ideen til Naturlig Atlet, var træning fuldstændig altoverskyggende for det vi gik og lavede.

Vi havde begge samme outlook på brugen af steroider; at det er et personligt valg at tage det, men er det et middel til at konkurrere, så skal man være ærlig omkring brugen af det.

Vi havde dengang begge planer om at konkurrere, og selvom naturlig bodybuilding altid har været sideløbende til “assisted bodybuilding”, så er det meget mindre udbredt.

Så for os var ideen om at vise, hvor langt man kan komme uden hjælp (præstationsfremmende midler), men i stedet hårdt arbejde og prioritering, en stor motivation for at skabe et fællesskab i Danmark. Et fællesskab af mennesker med samme værdier som os.

Det community er vi stille og roligt ved at bygge lige nu. Og selvom drømmen om at konkurrere er lagt på hylden, så er vi stadig hovedsponsor og helt inde i planlægningen af Danmarks største bodybuilding show; Open Danish Championships, som også er et 100% naturligt show💪🏼

Læs mere om konkurrencen her:
https://dfna.dk

Læs næste

En hårdtarbejdende computermus
Hvilke løbesko skal jeg vælge?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.