I samarbejdet med nogle af Danmarks og Europas støreste fitness personligheder og virksomheder.

Collabs

Bangsgaard x NA

I forbindelse med at Kristoffer Bangsgaard skulle konkurrere til de internationale mesterskaber i England, efter sin store præstation ved ODC til DFNA, udviklede vi en tætsiddende t-shirt, som vi udgav da vi mødte ham i lufthavnen på vores fællestur til konkurrencen. Hvis du vil se mere til hvordan det gik, er alt tilgængeligt på vores YouTube kanal.

Cap x Bangsgaard

På vores fællestur til UK, kom vi på ideen at udvikle et produkt i fællesskab med Kristoffer. Han er rigtig glad for caps, specielt en "dad-hat" inspireret cap. Derfor udgav vi i 2022 et cap i samarbejde med Kristoffer.

MNP x NA

I december 2022 udgav vi i samarbejde med MortenNP, en af Danmarks største fitness personligheder. Designet er lavet på vores klassiske Oversized T-shirt, farven har Morten selv valgt og vi har i fællesskab udviklet designet.

NBW x NA

Vi har i fælleskab med AJ Morris lavet et samarbejde med hans brand Natural Bodybuilding Worldwide. NBW er det støreste brand indenfor træning uden brug af præstationsfremmende midler i Europa. T-shirten er vores klassiske Oversized T-shirt med hans logo printet på ryggen. Måske har vi flere ting i samarbejde med AJ i støbeskeen.

Butcher´s x NA

Butcher´s Lab er et crossfit box i hjertet af København, nærmere bestemt kødbyen. Boxen var Danmarks første Crossfit Box og i dag den største i Danmark, hvor flere internationale anerkendte atleter træner til hverdag. T-shirten udkom d. 15/12-2023, ved vores pop-up i Boxen!

Daniel Risgaard x NA

Daniel Risgaard står bag et af landets bedste og stærkeste fitnessbrands. I samarbejde med ham har vi skabt en Long Sleeve, der udstråler Daniel Risgaard, uanset om du møder ham i fitnesscentret, til et møde eller ved et bryllup – han bærer altid sin karakteristiske Long Sleeve.