Historien om Naturlig Atlet

Covid-19 træning

Første spadestik

Naturlig Atlet startede under Covid-19s første lockdown, hvor virksomhedens founders, Oliver og Anton, trænede sammen. Lysten til at skabe noget sammen var altoverskyggende, og jagten på det perfekte par træningsshorts blev indledt.

Vi udkommer med to produkter

Det første år

Vi udgav i foråret 2021 vores første produkt - nemlig vores Performance Shorts, som var vores bud på de perfekte træningsshorts. NA fik stor opbakning, og vi solgte vores første 200 par shorts på den første uge. Gennem Instagram og YouTube delte vi rejsen med vores følgere.

Vi bygger et fællesskab og en stolthed

Et magisk år

Et par uger efter vores 1-års fødselsdag, udkom vi med vores tredje produkt, som er vores ikoniske Acid Washed Oversized T-shirt. Trøjen udkom til DFNA og var udsolgt på blot 48 timer. 2022 bød på hele 12 udgivelser og lagde grundstenen for vores videre rejse i 2023.

Året hvor speederen sættes helt i bund

NA på fuldtid

2023 er året, hvor vi skal lave Naturlig Atlet på fuldtid. Vi har flere udgivelser på vej end nogensinde før og i maj flytter vi ud til vores nye HQ og butik på Amager et stenkast fra Femøren Metro.

Naturlig Atlet HQ

Vi har i starten af 2023 bygget vores eget kontor. Vi overtog en fed lokation lige ved Femøren Metro på Engvej 169, som vi selv har renoveret fra bunden. Vi har lavet en YouTube serie om hele rejsen. Vi glæder os til at hilse på dig i vores butik.

Before

After

Træk
Naturlig Atlet - Tech Pants - Grå

Vi bruger bomuld af høj kvalitet!

Bomuld af høj kvalitet er ikke blot en tekstilfiber; det repræsenterer en ekstraordinær kombination af naturlig elegance, komfort og holdbarhed. Bomuld, som høstes fra bomuldsplanten Gossypium, er blevet et symbol på luksus inden for tekstilindustrien på grund af sine enestående egenskaber og alsidige anvendelser.

En af de primære faktorer, der adskiller bomuld af høj kvalitet fra mere almindelige varianter, er vævningen og fiberens længde. Langfibret bomuld, såsom det findes i sorter som Pima og ægyptisk bomuld, er kendt for at producere glattere, stærkere og mere lækre tekstiler. Den lange fiber gør det muligt at spinde tråde, der er finere og mere sammenhængende, hvilket resulterer i tekstiler, der føles blødere og mere luksuriøse mod huden.

Hvorfor bruger vi nylon?

En anden fordel ved nylon er dets styrke og holdbarhed. Tøj lavet af nylon er kendt for at være slidstærkt og modstandsdygtigt over for slid.