I samarbejdet med nogle af Danmarks og Europas støreste fitness personligheder og virksomheder.

Collabs

Bangsgaard x NA

I forbindelse med at Kristoffer Bangsgaard skulle konkurrere til de internationale mesterskaber i England, efter sin store præstation ved ODC til DFNA, udviklede vi en tæt sidenede t-shirt, som vi udgav da vi mødte ham i lufthavnen på vores fællestur til konkurrencen. Hvis du vil se mere til hvordan det gik, er alt tilgængeligt på vores YouTube kanal.

Cap x Bangsgaard

På vores fællestur til UK, kom vi på ideen at udvikle et produkt i fællesskab med Kristoffer. Han er rigtig glad for caps, specielt en "dad-hat" inspireret cap. Derfor udgav vi i 2022 et cap i samarbejde med Kristoffer.

Naturlig Atlet - Oversized T-shirt MNP - Collab - MortenNP

MNP x NA

I december 2022 udgav vi i samarbejde med MortenNP, en af Danmarks støreste fitness personligheder. Designet er lavet på vores klassiske Oversized T-shirt, farven har Morten selv valgt og vi har i fællesskab udviklet designet.

NBW x NA

Vi har i fælleskab med AJ Morris lavet en samarbejde med hans brand Natural Bodybuilding Worldwide. NBW er det støreste brand indenfor træning uden brug af præstationsfremmende midler i Europa. T-shirten er vores klassiske Oversized T-shirt med hans logo printet på ryggen. Måske har vi flere ting i samarbejde med AJ i støbeskeen.

Butcher´s x NA

Butcher´s lab er et crossfit box i hjertet af København, nærmere bestemt kødbyen. Boxen var Danmarks første crossfit box og i dag den støreste i Danmark, hvor flere internationale anerkendte atleter træner til hverdag. T-shirten udkommer i starten af december, her vil vi også holde en Pop-up i boxen.

Daniel Risgaard x NA

Daniel står bag et af landets bedste og stærkeste fitness brands. Udover det er Daniel landstræner og præsident for det danske forbund for træning uden brug af præstationsfremmende midler. DFNA er en konkurrence indenfor naturlig bodybuilding som afholdes hvert år. Vi har sammen med ham udviklet et stykke tøj, som skriger Daniel Risgaard, uagtet som du ser ham i gym, til et møde eller til et bryllup har han altid sin velkendte longesleve på. Produktet er ude i starten af 2024.