Tankerne bag DFNA x Naturlig Atlet podcast!

Tankerne bag DFNA x Naturlig Atlet podcast!

Da alle atleter var 6 uger ude fra DFNA udkom første episode af vores nye podcast format. Vores vision var, at ejer og præsident Daniel Risgaard skulle være med i første episode. I de efterfølgende afsnit var planen, at vi skulle snakke med 11 vidt forskellige atleter, der enten skulle til DFNA eller tidligere har stillet op til DFNA.

Indgangsvinklen til podcasten var fra starten af, at alle har noget på hjerte, uagtet om de aldrig har konkurrereret før, stillet op én gang, er professionelle eller skal til VM. Vi ønskede at fortælle både folk der går med tanken om at stille op, eller intet ønske har om dette, hvordan en konkurrence prep er.

Derudover, ønsker vi bl.a. at fortælle om atleternes sværeste perioder og deres beslutning om at stille op, som måske kan give andre lysten til at stille op eller give et billede på, hvor krævende det er.

De første 6 episoder er allerede udgivet og de sidste 6 er allerede i kassen, så hvis du ikke har hørt dem endnu, så synes jeg, du skulle gå på YouTube, Spotify eller iTunes og lytte til dem.

Vi lyttes ved!

Læs næste

Velkommen til Naturlig Atlets blog!
De vildeste 24 timer!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.