Når man bliver sårbar i en podcast!

Når man bliver sårbar i en podcast!

I episode 3 af vores podcast omhandlende DFNA, kom vi helt ind under huden på Julie Zintel. Julie er førstegangsatlet til DFNA, hvilket betyder hun aldrig har stået på en scene før.

Vi forbereder alle vores podcast, hvilket består i at baggrundstjekke alt, hvad vi kan gennem sociale medier. Herefter forbereder vi op imod 20 spørgsmål per afsnit, så vi altid har noget at snakke om. Vi gør dette fordi, vi f.eks. i denne sæson har personer med, som vi først møder, når vi skal optage podcasten. I og med det er første gang er der nogen personer der har nemmere ved at åbne op end andre på trods af at kamerarende ruller.

Der var hurtig god kemi mellem Julie og NA, hvilket gjorde at hun følte sig tryg og "turde" åbne op omkring hendes tidligere misbrug. I episoden snakker vi om, hvordan DFNA var med til at sætte en stopper for netop dette. Disse episoder er helt fantastiske at optage, men også utrolig hårde for os da det er første gang man møder personen, og de samtidig giver så meget af dem selv.

Alle fra NA-holdet vil sige stor tak til Julie for at føle sig tryg nok til at åbne sig op og give hendes historie. Har du ikke hørt episoden, kan du finde den på YouTube på første link og Spotify på link nummer 2.

https://www.youtube.com/watch?v=wCK66SZJO0c&t=85s

https://open.spotify.com/episode/14UmguxEzvieMMPjnwgKUw?si=KKDRbJg2RgivzV080-s7dw

Vi lyttes!

Læs næste

De vildeste 24 timer!
Hvilken træning er bedst?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.